SurventoBrass

Na eerdere succesvolle deelnames in 2017 en 2018 zal Brassband Amersfoort opnieuw van de partij zijn op het entertainmentfestival SurventoBrass! De organisatie schrijft het volgende over dit evenement:

Surventobrass is een entertainment festival voor brassbands. Het festival geeft deelnemers de ruimte om het beste van zichzelf te laten zien en horen tijdens een dertig minuten durend optreden. Het optreden wordt beoordeeld door een vakjury op de onderdelen muzikaliteit, entertainment en opbouw van het programma. Het festival wordt jaarlijks gehouden in maart in De Flambou te Surhuisterveen.

Bij de eerdere deelnames werden totaalprogramma’s gebracht over Piet Mondriaan en ‘Mijn leven is van mij’ i.s.m. zangeres Diane Ranselaar. Benieuwd naar het thema van dit jaar? Kom luisteren in Surhuisterveen en laat u verrassen door goede muziek en prachtig vermaak.

Schikt de datum niet, of is Surhuisterveen toch net iets te ver? Brassband Amersfoort zal het programma van SurventoBrass ook integraal uitvoeren als onderdeel van het Keistad Concert.