Keistad Concert “Classic Brass” – uitgesteld i.v.m. coronavirus

Update 12 maart 2020

In verband met de vandaag aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan dit concert niet doorgaan op 28 maart. Brassband Amersfoort zoekt een alternatieve datum later in 2020 om dit bijzondere concertprogramma alsnog uit te kunnen voeren. Houd onze website en/of onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste informatie.

——–

Jaarlijks zoekt Brassband Amersfoort de samenwerking met een lokale kei voor een spetterend concert in het voorjaar.

Na een succesvolle samenwerking in 2018 slaan Brassband Amersfoort en “Scholen in de Kunst” (SidK) wederom de handen in elkaar en organiseren “Classic Brass”.
Een concert waarin jonge talentvolle leerlingen van SidK samen met Brassband Amersfoort gevarieerde en geliefde muziek uit het klassieke repertoire brengen, zoals delen uit piano concerten van Mozart en Kabalevsky en het prachtige cello-concert “Kol Nidrei” van Max Bruch!
Prachtige optredens van jonge mensen tijdens de 2e landelijke Kindermuziekweek!

Brassband Amersfoort laat ook zelf het nodige horen. Zij presenteren het klassieke repertoire ‘met een twist!’. Van Bach’s Toccata in D (zoals u het nog maar zelden gehoord zal hebben!) tot aan de recente (en spectaculaire) Sinfonietta no.3 van Etienne Crausaz.
Maar tussendoor met film-muziek, swing-stukken en natuurlijk ook een stevige mars komen alle liefhebbers van muziek deze avond dik aan hun trekken!

Kaarten à 10 euro (5 euro voor jeugd t/m 12 jaar) kunt u reserveren via het contactformulier onderaan deze pagina.

Keistad COncert 2020

Kaarten bestellen